معرفی بازی Kingdom Come Deliverance

بازی  Kingdom Come Deliverance بازی در سبک نقش افرینی است که توسط استدیو warhorse studios ساخته و مننشر شده توسط deep silver برای کنسول های نسل هشتم و رایانه های شخصی می باشد. داستان بازی در زمان امپراطوری روم و با مضمونی تاریخی و واقعی جریان دارد. برای خواندن توضیحات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید. در اغاز بازی Kingdom Come Deliverance شاهد صلحی پایدار هستیم که به نوعی ارامش قبل از طوفان  محسوب می باشد. شخصیت اصلی بازی که Henry نام دارد به پدرش که اهنگر است کمک می کند و مشغول خوش گزرانی است که ناگهان ورق بر می گردد و روستا توسط سربازان مورد حمله قرار می گیرد و همه چیز و همه کسانی که او دوستشان دارد از بین می روند.

یکی از نکات قابل توجه در مورد داستان بازی شخصیت اصلی بازی است که فردی معمولی است که وادار می شود وارد جنگی خونین شود.

همانطور که اشاره شد بازی Kingdom Come Deliverance در سبک RPG یا همان نقش افرینی است که بدون سیاه چال یا اژدها و یا حتی جادو گران دنبال می شود و همچنین خبری هم از کشتن زامبی های عزیز در این بازی نیست چرا که بازی سعی دارد تا تصویری واقع گرایانه از قرون وسطی را به نمایش بگذارد.

عکس العمل هایی که در بازی اتفاق می افتد به خوبی کار شده است به طوری که کافی است چیزی در بازی بدزدید تا دستگیر و مدتی را پشت میله های زندان سپری کنید. در رقابت های مشت زنی که در بازی وجود دارد اگر شمیشر خود را غلاف کنید و حریف را شکست دهید ممکن است شاهد عذر خواهی حریف نیز باشید. از دیگر نکات قابل توجه می نوان به محبوبیت در بازی اشاره کرد که اگر به درجه بالایی برسد مردم در خیابان اسم شما را فریاد زده و در مورد شما اواز می خوانند.کافی است در بازی زیاد بنوشید که در ان حالت باید شاهد سرگیجه شخصیت اصلی بازی باشید. همچنین با در اوردن زره می توانید با ایجاد صدای کمتر توجه دشمنان را کمتر به خود جلب کنید.

در این بازی قادر خواهید بود تا ماموریت ها را با راه های مختلف از جمله مخفی کاری و جنگ مستقیم به اتمام برسانید. در یکی از این ماموریت ها باید چیزی را از خانه مردی بدزدید که می توانید در طول روز به سراغ شخص بروید و از او ان شی را بخواهید و یا در شب به خانه مرد رفته و در حالی که مرد در خواب به سر می برد ان شی را بدزدید. البته به همین سادگی مرحله به پایان نمی رسد و یک اشتباه کافی است تا سربازان و بقیه با خبر شده و مجبور شوید که یا پا به فرار گداشته و یا  همه ی ان ها را از پا در اورید.

معرفی بازی Kingdom Come Deliverance

و اما در مورد گیم پلی نیز باید به سیستم مبارزات اشاره کرد که در سطح خوبی قرار دارد که شما را وادار می کند تا در مورد هر حرکت تفکر کنید چرا که ممکن است حرکتی نامناسب باعث شود دوباره به چک پوینت باز گردید.

با این حال با وجود نکات مثبت موجود در بازی شاهد باگ هایی در بازی هستیم که مانند هر بازی دیگر با این اتمسفر و وسعت شاید معمول به نظر رسد اما ممکن است لذت بازی کردن را کم کند. در بازی ممکن است به شخصی برسید که یا در هوا معلق است و یا در دیوار گیر کرده است و یا شاهد کرش شدن بازی باشید. و اما در مورد بهینه سازی نیز نباید انتظار بهینه بودن بازی را داشت چرا که در این مورد نیز کم کاری شده است و ممکن است بازی بر روی برخی سیستم ها به خوبی اجرا نشود.

و در اخر بازی Kingdom Come Deliverance با وجود برخی باگ ها شایستگی تجربه کردن را دارد.

نظر شما در مورد قسمت های مختلف بازی چیست؟

از کدام بخش از بازی رضایت بیشتری دارید؟

View Results

Loading ... Loading ...

2 نظر ثبت شده نظر دهنده بعدی شما باشید.

قسمت های ستاره دار الزامی هستند لطفا فارسی تایپ کنید.

*